Procvičte si angličtinu z pohodlí domova


Ne nadarmo se říká, že kolik jazyků umíš, tolikrát si člověkem. Znalost cizí řeči už dávno není výhodou, ale téměř nutností. Stále více zaměstnavatelů požaduje po svých zaměstnancích, aby ovládali alespoň jeden cizí jazyk a to i na pozicích, kde se sním takřka nesetkají. A jak jste na tom se svými lingvistickými schopnosti vy? Schválně si udělejte test angličtiny, díky kterému zjistíte, kolik jste toho zapomněli. Dojdete-li k závěru, že jste na tom se slovíčky a gramatikou „na štíru“, neházejte flintu do žita. Existuje bezpočet jazykových kurzů, v rámci kterých si znalost anglického jazyka nejen zopakujete, ale především rozšíříte.

Studujte angličtinu online

Pokud z nějakého důvodu nemůžete či nechcete na lekce angličtiny docházet osobně, můžete jazyk studovat online. Unikátní projekt onlinejazyky.cz je zde pro všechny, kteří se chtějí učit angličtinu z pohodlí domova. I vy si můžete vybrat z celé řady obecných či úzce specializovaných kurzů, které sestavili špičkoví odborníci ve spolupráci s rodilými mluvčími. Není to jen gramatika, fráze či testy anglický jazyk, ale také praktické rady pro pobyt v anglicky mluvící zemi, užitečné informace ohledně zvyků či korespondence a podobně. Na své si tak přijde ten, kdo se chce v angličtině zdokonalit kvůli zaměstnání, stejně jako student, který má zájem o brigádu v zahraničí.


Autoři projektu počítali s tím, že ne každý dostal do vínku talent pro cizí jazyky a přizpůsobili výuku tak, aby ji porozuměl opravdu každý. Předtím, než se do některého z online kurzů přihlásíte, je vhodné zjistit, na jaké úrovni pokročilosti momentálně jste. K tomu vám výborně poslouží angličtina testy, které si můžete udělat zcela zdarma. Ten se skládá z 60 nahodilých otázek, jejichž obtížnost se postupně stupňuje. Využít ho mohou i uživatelé, kteří již navštěvují jiné lekce a chtějí si ověřit, zda je výuka efektivní.